Atitudini

*********************************************************************************************************************************************************

Директору Государственного предприятия

«Республиканский Протезно-Ортопедический

Экспериментальный Реабилитационный Центр»

От ШЕВЧЕНКО Р. В.

инв. 2 гр. детства,

Благодарность

Спасибо Вам большое за что у Вас работают такие доброжелательные люди в Центре, прекрасно помогают начиная с регистратуры и врачей.
Особенная благодарность за обувь в которой я теперь могу ходить. И это благодаря мастеру Г-ну. Кэлдаре Александру Андреевичу.
Желаю Вашему коллективу здоровья и благополучия.

С уважением, ШЕВЧЕНКО Р. В.

23.11.2017

*********************************************************************************************************************************************************

Руководству

Республиканского Протезно-Ортопедического

 Экспериментального Реабилитационного Центра

по ул. Романэ, 1

от Балесной Галины Васильевны

инвалид труда 2 гр.

 

Благодарность

Я уже много лет ношу изготовленную Вами всеми обувь. Я очень Вам благодарна. Пользуюсь еще ботинками с 2013 года. Не полопались, не пропускают воду, липучки не вышли из строя. Изготовленная вами обувь – это огромная прибавка к моей пенсии. Очень благодарна всем, кто относится к изготовлению моей обуви и персонально благодарю доктора Калдаре Александра Андреевича и техника Островского Игоря Александровича.

Да вернет Господь Вам всем Вашу доброту!

Domnul să Vă binecuvânteze!

 подпись  Балесная Галина

   02.05.2017

*********************************************************************************************************************************************************

Ministerului Muncii

Directorului CREPOR

DEMERS

Noi, subsemnații pacienți ai secției Reabilitare 2, suntem foarte mulțumiți de tratamentul primit cît și de atitudinea față de noi a colectivului secției Reabilitare 2., ei ne-au alinat durerile fizice cît și psihice cu atitudinea lor caldă față de noi.

Toderașco V.

Corolenco E.

Ambroci O.

Turculeț E.

Muntean T.

Mârca Z.

Garabajiu M.

Morari A.

 

22.10.2015

*********************************************************************************************************************************************************

Către conducerea

CREPOR

 

Noi, veteranii războiului de pe Nistru, decorați cu Ordinul Ștefan cel Mare și alte distincții de stat, vrem să ne exprimăm opinia față de Centrul Republican, Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare.

În perioada 17 februarie – 03 martie 2015, am trecut un curs de tratament și reabilitare, perioadă în care din prima și pînă în ultima zi, am fost tratați respectuos și cu multă cunoștință de cauză de către personal. Datorită acestui fapt, aducem cele mai sincere mulțumiri, urări de bine și sănătate întregului colectiv de medici, care conștiincios și cu multă dăruire de sine se atîrnă față de obligațiunile de serviciu. În mod deosebit, vrem să evidențiem personalul medical al Secției Reabilitare nr. 3, condus cu multă pricepere, tacticos și cu seriozitate, de șefa secție dna. Lavric Elena. Cu multă toleranță și răbdare, am fost consultați de medicii reabilitologi Tăbîrță Alisa, medicul șef Moscalenco Dumitru, medicul dermatolog Doni Nicolae, medic chirurg Pelin Iurie și la procedurile de radiografie și băile curative de către asistente. În timpul procedurilor de tratare am primit doar atenție, grijă și profesionalism la un nivel înalt din partea asistentei superioare Ciobanu Claudia, la fel și din partea asistentelor medicale Jereghe Efimia și Roman Lorența. Am avut parte de o deservire calitativă din partea colectivului culinar din care face parte Eremia Galina și Șvîdcenco Veronica, care au depus efort să ne mențină pe tot parcursul șederii o ambianță plăcută. Condițiile de ședere în camere au fost îngrijite la nivel înalt de către sora economă Ciornenicaia Lidia, Petrianu Natalia și Rozmerița Vera. Cu trecerea timpului, s-au observat schimbările majore în domeniul constructiv al spațiului terapeutic, și anume darea în exploatare a blocului nou care a fost dotat după tendințe moderne, fapt care ne-a binedispus.

 

Locotenent-colonel, cavaler al ordinului Ștefan cel Mare, Botezatu V.

Locotenent-colonel, cavaler al ordinului Ștefan cel Mare, Daraban V.

Colonel de poliție, cavaler al ordinului Ștefan cel Mare, Lăcrămioara S.

Locotenent-colonel, cavaler al ordinului Ștefan cel Mare, Lapșin V.

Colonel de poliție, meritul militar Moraru N.

Locotenent-colonel, Josan D.

Colonel de poliție, Președintele OVDP Chișinău, Deordița V.

 

03.03.2015

*********************************************************************************************************************************************************

 Către Administrația

Centrului Republican Experimental

Protezare, Ortopedie și Reabilitare

de la cetățeanul Tudor Pasat, Chișinău

Doresc să-mi împărtășesc cu D-tră satisfacția sufletească și să exprim profunde și sincere mulțumiri colectivului Centrului medical pe care aveți onoarea să-l conduceți.

Așteptând în rând la biroul de internare am constatat faptul că la o bună parte din pacienți care se internează, educația și cultura lasă mult de dorit, ba chiar persoane aparte dau dovadă de un comportament inadecvat.

Necătând la acest fapt, priveam și ascultam cu câtă răbdare și amabilitate colaboratorii biroului de internare explică fiecărui pacient unde cum să ajungă și ce trebuie să facă. Bravo lor!

În secția de reabilitare nr. 3 am fost întâlnit de asistenta medicală Jereghe Efimia. Plecăciuni pentru căldura și bunăvoința cu care m-a primit.

Cât ține de medicul Tăbârța Alisa, care m-a tratat, nu am cuvinte de ajuns de ai mulțumi pentru căldura sufletească, amabilitatea și nu în ultimul rând profesionalismul de care dă dovadă pe parcursul tratamentului pacienților.

Aduc mulțumiri și asistentei superioare a secției care activează ca o albină și îmi fac impresia că le dovedește pe toate cu zâmbetul pe față, Ciobanu Claudia. Mulțumiri și lucrătorilor auxiliari, care se străduie permanent să creeze condiții normale de muncă personalului medical și confort pacienților în saloane.

M-am convins, că cele indicate mai sus sunt rodul profesionalismului, cumsecădeniei rară, amabilității și artei de a asculta cu răbdare toți colaboratorii și pacienții secției, de care dă dovadă șefa secției Dna Schibinschi Corina, organizând cu dibăcie activitatea secției încredințate.

Mulțumiri și medicilor din policlinica Centrului, care ne-au consultat cu mare atenție și după necesitate mi-au dat sfaturi și indicat tratament. Mă refer la medicul urolog, medicul oftalmolog, medicul cardiolog ș.a.

Merită mulțumiri și colaboratorii secției fizioterapie de la termoterapie și electroterapie. Ași menționa aparte profesionalismul dnei Svetlana de la duș-masaj subacvatic. Cred că este un noroc să ai în colectiv o persoană, adică un colaborator atât de devotat profesiei sale și să muncească cu atâta responsabilitate și plăcere sufletească pentru ceia ce face. Bravo!

În fine doresc să constat, că datorită responsabilității, amabilității, răbdării și profesionalismul de care dau dovadă colaboratorii  Centrului medical în procesul tratării pacienților, eu personal (și cred că și majoritatea pacienților) m-am încărcat cu energie pozitivă și satisfacție sufletească pe o perioadă îndelungată și mă închin în fața tuturor colaboratorilor D-tră, care prin efortul lor profesional ne fac pe noi să ne simțim mult mai bine.

Doresc tuturor multă sănătate, bunăstare, succese și realizări mari pe tărâmul ales de D-tră atât de greu dar necesar atât de mult la toți.

            Cu mult respect,

            T. Pasat

23.01.2014

*********************************************************************************************************************************************************

Domnului Iurie PELIN,

Medic șef al Policlinicii CREPOR

Multstimate domnule Medic șef,

În numele membrilor Consiliului Asociației Sindicale Teritoriale Chișinău a Federației Sindicatelor Angajaților din Serviciile Publice din Republica Moldova Vă exprimăm sincere semne de recunoștință și înaltă apreciere pentru eforturile depuse de către Dumneavoastră și colectivul pe care îl conduceți în vederea bunei organizări a tratamentului cursiv a angajaților din serviciul public din mun. Chișinău.

Activitatea Centrului este apreciată de persoanele care și-au recuperat sănătatea în instituție. Au fost create condiții pentru  tratamentul aprofundat a fiecăruia pentru a preciza predispoziția persoanei la apariția maladiilor.

Acțiuni cu caracter reformativ, promovate de specialiștii policlinicii CREPOR, buna asigurare cu echipament medical, asistența calitativă a celor care lucrează în domeniu, atitudinea corectă au contribuit la rezultatele apreciate înalt de pacienți.

Pacienții, care au beneficiat de tratament sunt convinși, că policlinica CREPOR este o instituție modernă în domeniul recuperării sănătății.

Vă dorim, ca activitatea Dumneavoastră să fie apreciată și de superiori, și de subalterni la justa valoare. Să aveți parte de succese frumoase în muncă, răbdare și recunoștință.

Vă mulțumim pentru timpul și eforturile Dumneavoastră.

Cu mult respect,

Maria HARBUR,

Președintele AST Chișinău SINDASP

24.04.2013

*********************************************************************************************************************************************************

Directorului CREPOR

Veaceslav TIZU,

Stela Sochirca, Șef secție Reabilitare nr. 2,

Întregului personal medical

Meritul de laudă vine de la un grup de pacienți ce sau aflat la reabilitare.

Patimile anului 1992 și nu numai, dar și traiul pe care îl avem ne-a făcut să pășim pragul secțiilor de reabilitare. În legătură cu aceasta, dorim să aducem mulțumirile noastre din suflet de căldura sufletească, de ajutorul medical, tratamentul care l-am primit, bucatele gustoase, curățenia în care ne-am aflat. Plecăciunile noastre până la pământ. La mai mult și la mai mare. Succese pe viitor.

V. Lisnic;

O. Hasnaș;

V. Andronic;

G. Calmîș;

19.04.2013

*********************************************************************************************************************************************************

Centrului Republican Experimental Protezare, Orotpedie şi Reabilitare

Directorului Veaceslav Tizu

Medicului şef Dumitru Moscalenco

Şefei Secţiei Reabilitare nr. 2 Stela Sochircă

Vă aduc sincere mulţumiri pentru atitudinea profesionistă şi sufletească, pentru atenţia zilnică către pacienţi.

Ţin să menţionez înalta calitate profesională, eficienţa de însănătoşire a pacienţilor, bucuria pe care o aduceţi în familiile noastre şi întregii societăţi.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Vă doresc succes în muncă, sănătate, bucurii şi fericire în familiile Dumneavoastră.

La mulţi ani!

Cu mult drag şi mulţumire, Veteran al războiului din Afganistan

Gheorghe Ropot

13.12.2012

*********************************************************************************************************************************************************

 

Directorului Centrului Republican Experimental Protezare, Orotpedie şi Reabilitare

Dlui Veaceslav TIZU

Cu adîncă plecăciune şi sincere mulţumiri de bine se adresează către Dumneavoastră un grup de bolnavi din secţia de reabilitare nr. 2 condusă de către dna. Stela Sochircă, care este un specialist de valoare, profesionistă, inteligentă, onestă şi mai are un dar – răbdarea de a asculta pacienţii.

Dna. Stela este un bun conducător, organizator. Foarte minuţios şi profesionist a fost ales colectivul acestei secţii.

Noi, bolnavii sîntem foarte satisfăcuţi de atîrnarea întregului contingent medical.

Medicii lecuitori sînt înzestraţi cu multă răbdare, bunătate sufletească, blîndeţe şi profesionalizm.

Astfel, aducem calde mulţumiri:

Şefei Secţiei dnei. Stela Sochircă;

Medicilor: dnei. Angela Sandu, dlui. Igor Harjevschi, dnei. Ludmola Babără.

La fel aducem mulţumiri şi neobositelor asistentelor medicale, care mereu aleargă ca furnicuţele şi la fel ca şi colegii superiori, ca şi medicii retrăiesc împreună cu multă răbdare şi blîndeţe soarta fiecărui pacient în parte.

Acestea sînt asistentele medicale: dna. Eufrosinia Ciobanu, dna. Lidia Dovbenco, dna. Ana Chicu.

Vorbele ducli ale medicilor, zîmbetul lor ne lecuiesc pe jumătate.

Colectivul acestei secţii sunt medici aleşi de Dumnezeu, sînt oameni potriviţi la locul potrivit. Şi ei în întregime Vă face o mare cinste Centrului şi Dumneavoastră personal.

Totodată solicităm acordul Dumneavoastră la intervenţia şi mai departe de a mări (de a lărgi) spaţiul acestui spital sanatorial.

Din tot sufletul Vă mulţumim pentru munca Dumneavoastră blagorodnică de a lecui bolnavii, încă o dată ne închinăm în faţa Dumneavoastră şi a medicului şef dlui. Dumitru Moscalenco şi a întregului colectiv dorindu-Vă multă multă sănătate, prosperitate noi realizări şi împliniri în noul an – 2013, atît pe tărîmul profesional, cît şi pe tărîmul familial.

Un an nou plin de mari realizări şi împliniri.

Bunul Dumnezeu mereu să vă aibă în pază.

Am intrat în spital foarte trişti şi îndureraţi, dar ne întoarcem acasă veseli şi plini de viaţă.

Un grup de bolnavi din Secţia de reabilitare nr. 2.

Semnează o simplă bolnavă Vera Melnic şi întreaga familie Melnic, or. Floreşti.

06.12.2012

*********************************************************************************************************************************************************

Dlui. Tizu Veaceslav

Directorului CREPOR

Notă de mulţumire

Aducem sincere mulţumiri colectivului CREPOR pentru acordarea serviciilor medicale, condiţiilor din staţionar, comportarea generoasă a colectivului faţă de pacienţi.

În deosebi vreau să evidenţiez lucrătorii medicali din secţia de reabilitare nr. 3: şefa secţiei – Schibinschi Corina, medicii – Tăbîrţă Alisa, Elena Lavric. De asemenea, asistenta medicală superioară – Ciobanu Claudia.

Cu stimă şi respect,

Popovschi Boris

23.11.2012

*********************************************************************************************************************************************************

 

 

Руководству

Республиканского Протезно-Ортопедического

 Экспериментального Реабилитационного Центра

по ул. Романэ, 1

от Балесной Галины Васильевны

инвалид труда 2 гр.

 

Благодарность

 

Я уже много лет ношу изготовленную Вами всеми обувь. Я очень Вам благодарна. Пользуюсь еще ботинками с 2013 года. Не полопались, не пропускают воду, липучки не вышли из строя. Изготовленная вами обувь – это огромная прибавка к моей пенсии. Очень благодарна всем, кто относится к изготовлению моей обуви и персонально благодарю доктора Калдаре Александра Андреевича и техника Островского Игоря Александровича.

Да вернет Господь Вам всем Вашу доброту!

Domnul să Vă binecuvânteze!

 

                                                                                                                              подпись  Балесная Галина

02.052017

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex