Articole protetico-ortopedice

Instituția Publică „Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare” (CREPOR) este cel mai important furnizor de produse și servicii protetico-ortopedice în Republica Moldova. În cadrul întreprinderii sunt confecţionate 12 tipuri de proteze pentru membrele superioare; 23 tipuri de proteze pentru membrele inferioare; 22 tipuri de orteze şi corsete; 19 tipuri de bandaje etc.

În procesul de confecționare a articolelor protetico ortopedice promovăm implementarea tehnologiilor și materialelor moderne conform standardelor europene. Astfel, începînd cu anul 1983, specialiştii protezişti ai Centrului au iniţiat producerea noilor modele de proteze după metoda firmei germane Otto Bock.

Secția proteze funcționează din anul 1945 şi reprezintă una din secțiile de baza ale CREPOR. De când a luat ființă CREPOR, misiunea noastră de bază a fost sa învingem efectele dizabilității și să readucem pacienții noștri la cel mai bun nivel de independență și participare în societate.

Specialiștii Centrului sunt perfecționați continuu în vederea familiarizării și dobîndirii deprinderilor de utilizare a materialelor și semifabricatelor de utlimă generație, executînd proteze și orteze în concordanță cu măsurătorile individuale si cerințele recomandării medicale. Se lucrează cu fiecare pacient, verificîndu-se fiecare articol dacă se potrivește și asigură confortul corespunzător. Numai dacă articolul protetico-ortopedic este adaptat perfect, este confortabil și acceptat de către pacient, acesta este dat în folosință.

În scopul diversificării asortimentului și ridicării continue a calității producției fabricate, CREPOR colaborează cu diverse companii din Federația Rusă, Olanda, Italia, România, Ucraina, Germania, China etc.

Succesul nostru este rezultatul efortului colectiv al conducerii și al tuturor angajaților, care și-au consolidat forțele în vederea îndeplinirii misiunii principale a întreprinderii și anume, ridicarea nivelului de incluziune socială a persoanelor cu dizabilități, ce garantează posibilitatea participării lor în toate domeniile vieții, la un nivel identic cu ceilalți membri ai societății.

Протезирование в Молдове.

Уход за культёй.  Фантомные боли после ампутации конечности. Как павильно бинтовать культи.  Современный взгляд в мире бионических протезов.  Эволюция в мире протезов

home-image home-image

home-image home-image

home-image home-image

home-image home-image

home-image home-image

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex