Ziua lucrătorului din sfera protecției sociale a populației

Mesaj de felicitare!

 

Cu prilejul sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei” IP CREPOR  Vă aduce sincere felicitări, urări de sănătate, pace şi realizări frumoase în domeniul în care activaţi. Domeniul protecţiei sociale solicită eforturi comune din partea noastră, a tuturor, pentru împlinirea acestei nobile şi necesare misiuni.

Această sărbătoare ne oferă posibilitatea de a întoarce filele “unei cărţi” pline de rezultate şi realizări frumoase în domeniul de activitate. Am ştiut a face faţă provocărilor, deoarece scopul comun al activităţii noastre este de a acorda servicii  calitative şi de a fi mai aproape de cetăţeni. Munca Dumneavoastră în domeniul protecţiei sociale cere răbdare, devotament şi profesionalism. Vă exprimăm întreaga recunoştinţă pentru aportul adus la dezvoltarea serviciilor publice, pentru munca depusă cu dăruire de sine, pentru bunătatea, respectul şi receptivitatea manifestată faţă de cetăţeni.

Cu aceste gînduri Vă urăm multă sănătate, multe succese şi mari realizări în tot ceea ce faceţi pentru binele şi prosperarea domeniului. Vă dorim împlinirea tuturor năzuinţelor profesionale şi personale, să aveţi parte de multe bucurii, fericire, linişte în suflet  şi recunoştinţă din partea celor din jur, multă răbdare în realizarea în continuare a activităţii nobile.

Cu mult respect și considerațiune,

Administrația IP CREPOR

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex