A TRECUT ÎN ETERNITATE VASILE OUATU

A TRECUT ÎN ETERNITATE VASILE OUATU,

ADMINISTRATOR AL CENTRULUI REPUBLICAN EXPERIMENTAL PROTEZARE, ORTOPEDIE ȘI REABILITARE ÎN PERIOADA 2001 – 2011.

 

Întregul colectiv al Centrului Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare este profund îndurerat de trecerea în eternitate a ilustrului medic Vasile OUATU, conferențiar, doctor în științe medicale, reputat chirurg stomatolog, administrator al CREPOR în perioada anilor 2001 – 2011.

 

Doctorul cu suflet mare, care și-a consacrat întreaga viață sănătății pacienților și educării tinerilor medici, a plecat către „o lume mai bună” la 28 iunie 2020, la vârsta de 74 de ani.

 

Vasile OUATU, s-a remarcat în plan multilateral în calitate de cadru didactic, cercetător științific, profesionist desăvârșit și un manager veritabil a cărui activitate și devotament necondiționat au fost îndreptate pentru prosperarea și dezvoltarea Centrului.

 

Prin felul său de a fi, Vasile OUATU a cucerit respectul colectivului CREPOR, al discipolilor și pacienților săi. Domnia Sa va rămâne în memoria noastră drept o persoană cu înalte principii morale, un veritabil model de dăruire profesiei, ferm în convingeri și un adevărat patriot al neamului.

 

Amintirea doctorului Vasile OUATU, va rămâne vie în memoria și în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut. Exprimăm condoleanțe şi sentimente de profundă compasiune familiei. Dumnezeu să-l odihnească în împărăția Sa.

 

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex