Consemnarea Zilei profesionale a Lucrătorului din sfera protecției sociale la Î.S. ”Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare”

 

Stimați colegi și angajați  ai  Centrului Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare,

 

Administrația Centrului Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare (CREPOR) Vă felicită cordial cu prilejul Zilei profesionale a Lucrătorului din sfera protecției sociale.

Ne exprimăm profunda recunoştinţă pentru dăruirea şi efortul deosebit depus în activitate, pentru competenţă profesională şi operativitate în ajutorarea persoanelor vulnerabile, pentru dragostea şi omenia cu care se contribuie de fiecare în parte la soluţionarea problemelor stringente ale celor defavorizaţi.

Apreciem înalt contribuția fiecăruia, admiram valorile pe care le întruchipați dedicîndu-vă exercitării uneia din cele mai nobile profesii – cea care are menirea să aducă o rază de lumină în casa fiecărei persoane ce necesită sprijin și ajutor. Pentru toate acestea, pentru devotament și onestitate, pentru omenie și spiritul de sacrificiu vă exprimăm gratitudinea și profunda recunoștință.

 Vă dorim să vă înconjoare mereu dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa oamenilor, pentru binele cărora depuneţi atît de multe forţe sufleteşti.

La mulți ani și cît mai multe realizări frumoase!

 

Cu deosebită considerațiune,

Administrația  Î.S. CREPOR.

 

15

43

22

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex