NOTĂ DE SERVICIU

Dlui Veaceslav Tizu,

Director ÎS CREPOR

 

NOTĂ DE SERVICIU

În contextul demersului Centrului pentru Politici și Analize în Sănătate și potrivit art. 13 alin. 2) din Legea Nr. 1585 din 27.02.1998 cu privire la asigurarea obligatorie de asistență medicală, care prevede că, prestatorul de servicii medicale este obligat să publice pe pagina sa web oficială, în termen de 5 zile de la data încheierii contractului de acordare a asistenței medicale (de prestare a serviciilor medicale), informația privind numărul și data contractului încheiat cu asigurătorul, privind spectrul și tipul serviciilor medicale contractate, precum și cea referitoare la volumul și modul de virare a mijloacelor financiare pentru serviciile medicale contractate, recomand plasarea pe pagina web a întreprinderii a următoarei informații:

„Întreprinderea de Stat „Centrul Republican Experimental Protezare, Ortopedie și Reabilitare”, în calitate de prestator, a încheiat cu Compania Națională de Asigurare în Medicină contractul de acordare a asistenței medicale (de prestare a serviciilor medicale) în cadrul asigurării obligatorii de asistență medicală nr. 05-08/382 din 29 decembrie 2017.

În conformitate cu Contractul prenotat, pentru anul 2018, CREPOR planifică următorul volum de asistență medicală spitalicească, achitat de companie:

Denumire program Numărul de cazuri tratate Suma
Reabilitare 516 2528400,00 lei

 

Acordarea asistenței medicale se va efectua conform Programului unic al asigurării obligatorii de asistență medicală, normele metodologice de aplicare a acestuia și cerințelor Protocoalelor Clinice Naționale.

Algoritmul internării pacienților deținători ai poliței de asigurare medicală obligatorie (CNAM) în secțiile reabilitare ale CREPOR, cu afecțiuni și consecințe posttraumatice ale aparatului locomotor, poate fi consultat pe pagina web a Centrului, la capitolul – Ghidul pacientului//Internarea în staționar. Indicații și contraindicații// (link: http://www.crepor.org/?page_id=357).”

 

Șef serviciul juridic,

Mereuță Anatolie

20.03.2018

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex