MOBILIZAREA COLECTIVULUI „CREPOR” PENTRU ÎNLĂTURAREA CONSECINȚELOR CALAMITĂȚILOR NATURALE CAUZATE DE NINSORILE PUTERNICE.

În urma solicitării Guvernului adresată instituțiilor statului de a întreprinde toate acțiunile ce se impun pentru lichidarea consecințelor intemperiei care s-a abătut asupra mun. Chișinău în perioada 20-21 aprilie 2017, a fost mobilizat întreg colectivul CREPOR, precum și tehnica din dotare, în vederea înlăturării consecințelor cauzate de ninsorile abundente.
Astfel, datorită acțiunilor prompte ale administrației, în primele 24 de ore, echipele de serviciu au deblocat de zăpadă și crengi căile de acces către întreprindere, asigurând posibilitatea circulației pe traseele vizate.
Actualmente colaboratorii Centrului, într-un spirit de solidaritate trezit de urgia năprasnică, desfășoară acțiuni de salubrizare a teritoriului întreprinderii fiind strânse crengile rupte și copacii doborâți, pentru a fi colectați în locuri special amenajate.
Urmează de menționat faptul potrivit căruia, în urma ninsorilor puternice au fost deteriorați peste 95 de arbori și arbuști plantați pe teritoriul CREPOR, totodată, clădirile și construcțiile auxiliare ale întreprinderii nu au avut de suferit.

15

43

2

Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Odnoklassniki
Share to Yandex